KUHAJMO S SIVKO

Kulinarična delavnica Sivka v kulinariki

Vabimo vas, da skupaj z nami odkrivate rabo sivke v kulinariki. S sivko lahko pripravimo celoten obrok od predjedi do sladic, ter napitkov. Spoznali bomo način uporabe sivke v sladkih in slanih jedeh. Na koncu pa nazdravili s sivkinim koktajlom. 

Prijave na kulinarično delavnico na drustvo.godimi@gmail.com

Termin in lokacijo bomo dorekli skupaj. 

Cena delavnice 15,00€ na osebo. 

Delavnico izvedemo za najmanj 8 oseb. S seboj odnesete, kar bomo skuhali in spekli, da se boste lahko pohvalili domačim in prijateljem.

V letu 2017 nas je popolnoma očarala sivka  v kulinariki. Zato smo izdali  kuharsko knjigo "Kuhajmo s sivko - sivkastične jedi, ki nimajo okusa po milu", ki smo jo prvič predstavili na prireditvi QLSivka - sivka  v kulinariki. Knjigo lahko kupite naročite na drustvo.godimi@gmail.com .

Po želji lahko pridemo knjigo predstaviti tudi k vam. Predstavitev knjige vključuje tudi degustacija jedi in pijač s sivko.




V kuharski knjigi "Kuhajmo s sivko - sivkastične jedi, ki nimajo okusa po sivki" boste v uvodnem poglavju spoznali nekaj dejstev o rastlini sami, ter dobili nekaj praktičnih nasvetov, kako sivko uporabiti  v kulinariki. Zakaj ne bi svojih gostov presenetili s kompletnim obrokom od predjedi, do glavne jedi, priloge, solate, sladice in koktajla s sivko? V tej knjigi boste našli preizkušene recepte!

Knjigo smo zavili v lično naravno embalažo in dodali vrečko posušenih sivkinih cvetov.  Tako je pripravljena, da jo podarite in obdarovancu omogočite, da takoj preizkusi recepte. 






Oktobra 2017 smo jo prvič predstavili tudi na fotografski razstavi dr. Jurija Avsca: Fotografski utrinki z dežele sivke z degustacijo jedi iz sivke, ki jih bomo pripravili po receptih iz te knjige. 

Predstavitev smo ponovili še 7. februarja 2018 v IC Piramida v Mariboru. Z veseljem pa jo predstavimo tudi vam, če nas povabite na kakšno vašo prireditev!































Ni komentarjev:

Objavite komentar