nedelja, 14. januar 2018

Informativni pano z osnovnimi podatki lokalne ponudbe v TIC-u Selnica ob Dravi

V sodelovanju s Hramom kulture Arnolda Tovornika Selnica ob Dravi želimo ozavestiti pomen dediščine rokodelstva - domače obrti, jo revitalizirati, predstaviti izdelke, naš kraj ter njegove ponudnike. Vabljeni vsak prvi četrtek v mesecu med 18.00 in 19.00 uro v pisarno TIC, kjer bomo skupaj oblikovali  promocijo Selnice ob Dravi in njenih zaselkov kot trajnostno in turistično zanimivo destinacijo.

V kratkem bomo izdelali informativni pano z osnovnimi podatki lokalne turistične in gostinske ponudbe (lokacija, ponudba, kontakt, cena). Pano bo lociran v Hramu kulture in viden obiskovalcem 24/7 tudi takrat, ko bo Hram kulture zaprt. Tako bodo obiskovalci kraja lahko neposredno kontaktirali s ponudnikom ne glede na čas obiska (med prazniki, vikendi…). Seveda bomo objavili le tiste lokalne ponudnike, ki imajo urejen status za trženje svojih storitev, izdelkov in pridelkov, ter je njihova ponudba turistične ali gostinske narave ali ji je sorodna. Pogoj za objavo podatkov je oddaja pravilnih podatkov, ter podpis soglasja za objavo podatkov na panoju.

Izpolnjeno in podpisano soglasje in podatke za objavo lahko oddate v pisarni TIC-a Selnica ob Dravi ali skenirano po elektronski pošti na društvo.godimi@gmail.com.

Vabljeni torej vsi lokalni ponudniki, da se oglasite vsak 1. četrtek  v mesecu v pisarni TIC! 



Ni komentarjev:

Objavite komentar