V naslednjih dneh pa bomo res aktivni.
Raba sivke v kulinariki postaja zanimiva vse večjem številu ljudi. Zanima ta tema tudi vas? V naslednjih dneh vam bomo kar štirikrat predstavili, kako jo lahko uporabite doma. Če pa si ne boste zapomnili vsega, pa bostre lahko s seboj odnesli tudi kuharico "Kuhajmo s sivko - sivkastične jedi, ki nimajo okusa po milu"!
Vabljeni na:
- Vrtnice in vino v Botanični park Pivola v petek, 15. 6. 2018, med 18.30 in 21.30 uro,
- Poletna odprta dvorišča v nedeljo, 17. 6. 2018, med 11.00 in 18.00 uro,
- na predavanje z degustacijo v torek, Sivka v kulinariki, pri Društvu Toti DCA Tabor in konec meseca
- na festivalu Med cvetočo sivko v soboto, 30. 6. 2018, od 10.00 do 18.00
Ni komentarjev:
Objavite komentar